Portfolio

DJ Coenio

Wanneer  ik gefocust ben op mijn vak, is het erg fijn om te werken met een partij als ZZPboekhouder die administratief gezien volledig ontzorgd.

Be-Real

Om mijn werk goed te kunnen doen, heb je de juiste mensen om je heen nodig. Ik zoek altijd diegene die net zo gepassioneerd hun werk doen als ik. Daarnaast hecht ik waarde aan integriteit & betrouwbaarheid. Al deze eigenschappen heb ik gevonden bij ZZPboekhouder.

Even voorstellen: DJ Coenio is een van Brabants beste exportproducten. Al een kleine 25 jaar in het vak! Productief als dj, voice-over presentator, en producent van (feest)muziek.

Be-real wordt vaak als een “geheim wapen” ingezet door bedrijven. Be-real helpt met verlaging van het ziekteverzuim en verhogen van de workload, maar ondersteunt ook het mentale, energieke, innovatieve en creatieve vermogen van personeel. Verder coacht Be-real bedrijven om de jaaromzet  te verhogen. Be-real maakt een bedrijf letterlijk sterker en gezonder, om de concurrenten een stapje voor te zijn.

Bruce is de enige healthcoach in Nederland die een combinatie maakt tussen zijn rol als mindset-motivator, wilskrachtdeskundige, dopamine-expert, fit-focus-trainer en fast weight-loss coach.  Hij wordt regelmatig vergeleken met “Tony Robbins” maar dan met Nederlandse nuchterheid.