Financieel adviseur

FINANCIEEL ADVIES

Een opvallende overeenkomst tussen startende en stakende (stoppende) ondernemers, is de behoefte aan een betrouwbare partner in financiële dienstverlening. Want voor hypotheken en verzekeringen geldt hetzelfde als voor het verkopen van het bedrijf: de hulp en ondersteuning van professionals is hard nodig.

TADD brengt ondernemers in contact met specialisten uit alle financiële disciplines. Het kenmerk van de selectie van deze professionals, is dat TADD objectief en onafhankelijk in dit proces staat. Met andere woorden: de inhoud van het advies en de inzet van adviseurs is niet afhankelijk van provisie of anderszins financieel gewin.

 

Niets is zo veranderlijk als de fiscale wetgeving. De dagelijkse nieuwsflitsen bevestigen deze stelling. Zelfs navraag bij de belastingdienst levert geen zekerheid op. TADD neemt de zorg en verantwoording om de informatiestroom van de fiscus te filteren op klantniveau. TADD zorgt voor de afwikkeling van alle fiscale verplichtingen en houdt actief een vinger aan de pols.

TADD verzorgt de aangifte van:

  • BTW per maand, kwartaal of jaar + suppletie
  • Inkomstenbelasting ondernemers
  • Inkomstenbelasting particulieren
  • Vennootschapsbelasting BV’s
  • Dividendbelasting
  • Loonaangifte
  • Diverse andere aangiftes (erf- schenkbelasting)

 

Startende ondernemers hebben als kenmerk dat ze graag dichtbij huis blijven. Ondernemen vanuit eigen specialisme heet dat: de timmerman begint een timmerbedrijf. Zonder personeel gaat dat prima, maar zodra de eerste medewerker op de loonlijst staat verandert dit beeld. Dan komen er andere competenties aan bod.

TADD brengt de ondernemer en de onderneming in een rustig vaarwater. Hoe? Met advies voor organisatie, P&O, secretariaat, in- en verkoop en de inzet van de juiste specialisten.

 

Wanneer uw bedrijf te maken krijgt met juridische problemen biedt TADD hulp. We werken samen met een gerenommeerd advocatenkantoor om u van passend juridisch advies te voorzien.

WWFT

De Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren Terrorisme, ofwel de WWFT ziet toe op cliëntenonderzoek, risicoanalyse en ongebruikelijke transacties. TADD voldoet als financieel dienstverlener aan de verplichtingen omtrent deze wet.

TADD heeft een duidelijk beleid met betrekking tot deze wet. TADD zal controlewerkzaamheden uitvoeren wanneer:

  • U, of een direct familielid een hoge politieke of ambtelijke functie bekleedt;
  • Er cash geld in uw onderneming voorkomt;
  • TADD een ongebruikelijke transactie constateert.