Boekhouder voor particulieren

Hypotheken

Het krijgen van een hypotheek is in de huidige tijd een uitdaging. Voor starters is de woningmarkt een groot onbekend bos en daarnaast is het krijgen van een hypotheek niet meer zo makkelijk als vroeger. Bij het aanvragen van een hypotheek komen veel toetsingscriteria om de hoek kijken zoals het hebben van een studieschuld, het eigen vermogen en eventuele giften van ouders.
Heb jij als particulier hulp nodig met het aanvragen van een hypotheek? Neem dan gerust contact met ons op.

Aangifte van inkomstenbelasting

Wij helpen je bij de aangifte van de jaarlijkse inkomstenbelasting, zo haal je ook maximaal profijt van de kosten die gemaakt zijn voor het afsluiten van de hypotheek, mocht je deze hebben aangevraagd. Voor direct contact inzake de aangifte inkomstenbelasting, bel 0162-22 65 36 of mail naar info@tadd.nl

Oude dag

Een pensioen zonder zorgen. TADD helpt u met het veiligstellen van uw pensioen en stippelt samen met u de ideale weg uit naar een zorgeloos pensioen. Uw oudedagsvoorziening bestaat uit uw AOW, uw pensioen en eventueel vermogen dat u al die jaren zelf heeft opgebouwd door middel van sparen of aandelen. Maar vergeet niet dat uw huis ook vermogen is. Aflossen op uw hypotheek kan zorgen voor een flinke daling in de maandlasten.

AMBITIEUS
DAADKRACHTIG

GEDREVEN