Ondernemers actief helpen met ondernemen

Wij genieten van ondernemen en het is onze passie om u te helpen het maximale uit uw bedrijf te halen. Dit start met een professionele ondersteuning van uw administratieve verplichtingen, maar komt echt tot leven als we face-to-face spreken over uw bedrijf en uw visie. Een persoonlijke benadering staat bij TADD voorop.

 

Onze ervaring en positief kritische houding zorgt voor levendige gesprekken waarin keuzes kunnen worden aangescherpt of herzien. Wij willen graag een bedrijf zijn die meerwaarde creëert voor een ondernemer en die altijd scherp is op het benutten van kansen.

 

Zo nemen wij graag verantwoording over uw administratieve verplichtingen. Op deze manier doen beide partijen waar ze goed in zijn. Dit vanuit de zekerheid dat een gedegen administratie het fundament vormt onder een gezonde bedrijfsvoering.

 

Samen streven naar een succesvolle onderneming is ons doel. Wij kijken niet alleen naar uw zaak, maar ook naar u als persoon. Wij geven gevraagde en ongevraagde adviezen. Eerlijk en oprecht. U kiest uw eigen pad binnen TADD, zodat u zich prettig en gehoord voelt.

Dat is volgens ons samen ondernemen.

ONS TEAM

Een keuze voor onze dienstverlening is een keuze om te werken aan de toekomst. De juiste professionals werken samen om u de beste oplossingen te bieden. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Boekhouder Brabant

Mark Tempelaars | CFP®

Belastingadviseur
Boekhouder Dongen

Tomas Baeten | CFP®

Belastingadviseur
Boekhouder Breda

Chantal Tempelaars

Administrateur
Loonadministratie Dongen

Erna van Bragt | RPP

Salarisadministrateur
Boekhouder Tilburg

Bart Tempelaars

Administrateur
Loonadministratie Tilburg

Caitlin van Gool

Administrateur
Boekhouder Kaatsheuvel

Koen de Bresser

Administrateur