Ondernemers actief helpen met ondernemen

Wij genieten van ondernemen en het is onze passie om u te helpen het maximale uit uw bedrijf te halen. Dit start met een professionele ondersteuning van uw administratieve verplichtingen, maar komt echt tot leven als we face-to-face spreken over uw bedrijf en uw visie. Een persoonlijke benadering staat bij TADD voorop.

 

Onze ervaring en positief kritische houding zorgt voor levendige gesprekken waarin keuzes kunnen worden aangescherpt of herzien. Wij willen graag een bedrijf zijn die meerwaarde creëert voor een ondernemer en die altijd scherp is op het benutten van kansen.

 

Zo nemen wij graag verantwoording over uw administratieve verplichtingen. Op deze manier doen beide partijen waar ze goed in zijn. Dit vanuit de zekerheid dat een gedegen administratie het fundament vormt onder een gezonde bedrijfsvoering.

 

Samen streven naar een succesvolle onderneming is ons doel. Wij kijken niet alleen naar uw zaak, maar ook naar u als persoon. Wij geven gevraagde en ongevraagde adviezen. Eerlijk en oprecht. U kiest uw eigen pad binnen TADD, zodat u zich prettig en gehoord voelt.

Dat is volgens ons samen ondernemen.

 

Een keuze voor onze dienstverlening is een keuze om te werken aan de toekomst. De juiste professionals werken samen om u de beste oplossingen te bieden. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

null

Mark Tempelaars RB | CFP®

Belastingadviseur

Mijn naam is Mark Tempelaars, 10 jaar alweer zet ik mijn met hart en ziel in voor mijn klanten bij TADD. Administratie is altijd mijn passie geweest vanaf de start van mijn loopbaan. Tussen door heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven door mijn jarenlange participatie in een detailhandelsbedrijf en bedrijven in de zorg. Zo leer je ook situaties kennen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Ook de minder leuke kanten van het ondernemerschap heb ik aan den lijve ondervonden maar goed daar kom je dan weer sterker uit met een schat aan ervaring.

Tussendoor ben ik mij blijven ontwikkelen met een opleiding hbo-accountancy, vorig jaar nog de opleiding financieel planner (CFP) voltooit en middels de RB-opleiding (Register Belastingadviseur) houd ik mij voortdurend op de hoogte van wijzigingen op fiscaal gebied.

Ondernemers ontzorgen en helpen bij het ondernemen is mijn ding, door mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe een probleem op te lossen en bij wie ik moet zijn als we een specialist moeten inschakelen. Na vele jaren in het bedrijfsleven (al vanaf 1990) heb ik inmiddels ook een breed netwerk opgebouwd waar ik nog iedere dag aan werk en combineer met plezier op de golfbaan en binnen de ondernemersvereniging in Dongen.

Als bestuurder ben ik ook al vele jaren actief binnen de VV Olympia’60 en bij Het Kunstpodium in Dongen. Besturen is ook een ander vak waarmee je weer veel in aanraking komt met anderen, b.v. de wethouder en ambtenaren.

Prive ben ik ook al jaren getrouwd met Chantal en heb drie jongens waarvan de oudste bij ons werkt. Thuis ben ik vaak te vinden in de tuin of ik doe een klus in huis.

De samenwerking met collega Tomas Baeten is voor mij top, ik zeg het vaak bij ons is 1 en 1 = 3.

De komende jaren zie ik als een enorme uitdaging om ons bedrijf TADD op een gezonde manier te laten groeien met veel plezier in ons werk en hoop nog vele klanten te helpen met het ondernemen en te kunnen voorzien van goede fiscale adviezen.

null

Tomas Baeten CFP®

Belastingadviseur

Mijn naam is Tomas Baeten. Tijdens mijn studieperiode ben ik begonnen bij TADD. Na een bijbaantje als vakkenvuller was ik op zoek naar een ‘echte’ bijbaan. Zo geschiede. Deze periode beviel mij erg goed. De samenwerking met Mark en de andere collega’s gaf mij energie. Toen ik de kans kreeg mee te ondernemen, heb ik deze met beide handen aangegrepen.

In de praktijk heb ik erg veel ervaring op mogen doen. Hiervan heb ik meer geleerd dan een studie ooit zou kunnen bewerkstelligen. Een aantal van deze leuke ervaringen hebben te maken met processen optimaliseren, personeelsaangelegenheden, fiscale adviezen, belastingcontroles en gesprekken met banken. Maar niet alle kennis is enkel uit de praktijk te halen.

Daarom volg ik door de werkweek heen, de Accountancy opleiding. Daarnaast heb ik in 2023 het Financieel planner diploma (CFP) behaald en sinds eind 2023 is de opleiding Register Belastingadviseurs van start gegaan. Door de snel veranderende wetgeving vind ik het noodzakelijk up to date te blijven door middel van opleidingen en cursussen.

Deze kennis toepassen in de praktijk bij klanten en zorgen voor belastingvoordelen is waar ik het voor doe. Door de verschillende branches waarin klanten werkzaam zijn, loop ik van alles tegen het lijf. Het mooie is dat ik nog een lange weg te gaan heb, waarin ik nog meer ervaring en kennis op kan doen!

In mijn vrije tijd ben ik actief bij voetbalvereniging Olympia en op de golfbanen in Dongen en Tilburg. Ontspanning is nodig op zijn tijd om daarna weer met een frisse blik aan de slag te kunnen gaan!