Klanten van TADD

TADD bedient klanten in allerlei verschillende branches. Onze klanten bestaan uit MKB’ers, ZZP’ers en particulieren. Zo helpt TADD de plaatselijke timmerman met zijn administratie en belastingaangifte, doet TADD de loonadministratie voor de lokale supermarkt en regelt TADD de bedrijfsovername van vader naar dochter.

boekhouding-dj

DJ COENIO

“Wanneer ik gefocust ben op mijn vak, is het erg fijn om te werken met een partij als TADD die administratief gezien volledig ontzorgd.”

Even voorstellen: DJ Coenio is een van Brabants beste exportproducten. Al een kleine 25 jaar in het vak! Productief als dj, voice-over presentator, en producent van (feest)muziek.

Be-Real

“Om mijn werk goed te kunnen doen, heb je de juiste mensen om je heen nodig. Ik zoek altijd diegene die net zo gepassioneerd hun werk doen als ik. Daarnaast hecht ik waarde aan integriteit & betrouwbaarheid. Al deze eigenschappen heb ik gevonden bij TADD.”

Be-real wordt vaak als een “geheim wapen” ingezet door bedrijven. Be-real helpt met verlaging van het ziekteverzuim en verhogen van de workload, maar ondersteunt ook het mentale, energieke, innovatieve en creatieve vermogen van personeel. Verder coacht Be-real bedrijven om de jaaromzet  te verhogen. Be-real maakt een bedrijf letterlijk sterker en gezonder, om de concurrenten een stapje voor te zijn.

Bruce is de enige healthcoach in Nederland die een combinatie maakt tussen zijn rol als mindset-motivator, wilskrachtdeskundige, dopamine-expert, fit-focus-trainer en fast weight-loss coach.  Hij wordt regelmatig vergeleken met “Tony Robbins” maar dan met Nederlandse nuchterheid.

Spuiterij Rijken

“Wij willen ons alleen bezig houden met de werkzaamheden waar we goed in zijn. TADD snapt dit en zorgt ervoor dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over de boekhoudkundige zaken.”

Spuiterij Rijken staat voor jarenlange ervaring en kwaliteit.
We staan met ons gemotiveerde team klaar om van uw project een succes te maken.
Samen met de klant wordt bepaald welke lak of coating het beste is voor het materiaal dat aangeleverd wordt.
Nadat de keuze is gemaakt wordt in onze spuiterij het project met de grootste zorg voorbereid en voorzien van een nieuwe laag verf of coating.

Niet alleen bedrijven maar ook steeds meer particulieren weten ons te vinden. Zo spuiten en stralen we meubels, keukens en auto’s.

Tasty Me

 

Hapjesschaal

 

Smokehouse

 

Wim de Vos Fietsen

 

Fornuis aan Huis

 

Yogacentrum Dongen