boekhouder-dongen

Wij zijn een boekhouder in Dongen die dient als vertrouwd en actief adviseur op het gebied van administratie, fiscaliteit en bedrijfsvoering. De ervaren boekhouders en belastingadviseurs van TADD staan klaar om u te ondersteunen met passend advies. TADD dient als een financiële thuishaven voor kleine bedrijven en onafhankelijke ondernemers en treedt op als gesprekspartner voor fiscale en financiële vragen. 

Administratiekantoor Dongen 

Het principe werkt eenvoudig. De ondernemer richt zijn aandacht en tijd op het bedrijf en TADD neemt de administratieve taken over. In deze constructie geven beide partijen het beste van zichzelf. Hierachter schuilt de overtuiging dat goed bestuur het fundament is van een integere bedrijfsvoering. 

Want dat is wat TADD voorop stelt: ondernemen begint bij secuur boekhouden. Betrouwbare cijfers zijn nodig voor scherpzinnige analyses, maar ook voor accuraat advies. Door alle gegevens slimmer te verzamelen en te verwerken, wordt ook de administratietijd verkort. Zorgvuldig beheer wordt beloont en onze specialisten helpen u graag. De ondernemer beschikt eerder over betrouwbaardere cijfers waardoor u sneller kunt ingrijpen of bijsturen.

Dienstverlening TADD

TADD is al ruim 10 jaar een advies- en boekhoudkantoor in Dongen met een sterke fiscale focus. Wij beschikken over veel kennis en kunde en is daardoor in staat een breed pakket aan diensten aan te bieden. De persoonlijke aandacht naar de klant toe staat bij het verlenen van onze diensten altijd voorop! 

Als boekhouder in Dongen helpen wij ondernemers uit de regio met onder andere financiële zaken, de jaarrekening, bedrijfsvoering, organisatie, administratie en personeelszaken. 

Voordelen boekhouder

De voordelen van dit administratiekantoor in Dongen zijn:

  • TADD ontzorgt u volledig van de financiële administratie. Zorgen maken over het bijhouden van de boekhouding is niet meer nodig.
  • Een passend advies is inbegrepen. TADD is er niet enkel om uw cijfers te berekenen, maar kan ook helpen met het nemen van beslissingen en geeft advies over zaken waar u misschien minder ervaring mee hebt.
  • Geld besparen. TADD volgt de wetgeving op de voet. Regels die verdwijnen of veranderen? Wij zijn op de hoogte van gunstige ondernemersregelingen en andere slimme inzichten die u helpen besparen.

Boekhouder nodig in Dongen?

Zijn wij de accountant in Dongen waar u naar op zoek bent? Wacht dan niet te lang en plan een afspraak in met een van onze specialisten.

Lees gerust verder op de website om te zien waar wij u nog meer bij kunnen helpen. Heeft u vragen of wilt u eens kennismaken onder het genot van een kop koffie? U bent van harte welkom bij het accountantskantoor in Dongen, het adres is Vennen 5a Dongen. Telefonisch zijn we te bereiken via 0162 223 344