ACCOUNTANT IN DE REGIO

De vraag is of u daadwerkelijk een accountant nodig heeft. TADD biedt dezelfde dienstverlening als die van een accountantskantoor.

TADD voldoet aan de wettelijke eisen en evenaart aantoonbaar het niveau van dienstverlening van accountantskantoren. Dit gebeurt alleen tegen een lager prijspeil.

De kennis en ervaring uit de accountancy levert wel meerwaarde op in de toelichting op de cijfers. Dit helpt de ondernemer aan meer efficiëntie en effectiviteit.

ACCOUNTANT DONGEN
ACCOUNTANT BREDA
ACCOUNTANT TILBURG
ACCOUNTANT WAALWIJK
ACCOUNTANT OOSTERHOUT

BOEKHOUDER IN DE REGIO

U heeft altijd een boekhouder dichtbij! TADD werkt als boekhouder vanuit Dongen en bedient van daaruit ook de omliggende plaatsen, waaronder: Rijen, Oosterhout, Made, Den Hout, Raamsdonk, Raamsdonkveer, Geertruidenberg, Tilburg, Gilze, Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Vught, Loon op Zand en De Moer.

BOEKHOUDER DONGEN
BOEKHOUDER BREDA
BOEKHOUDER TILBURG
BOEKHOUDER WAALWIJK
BOEKHOUDER OOSTERHOUT

EEN GOED ONDERNEMINGSPLAN
BIEDT RESULTAAT

BOEKHOUDER IN BREDA EN TILBURG

TADD is actief als boekhouder in Tilburg en Breda. Als werkgebied bedienen we ook omliggende plaatsen zoals Waalwijk of Gilze. Wie de complete administratie of een gedeelte van uw boekhouding aan ons uitbesteedt, houdt meer tijd over voor de onderneming en hoeft zich geen zorgen te maken over het tijdig aangeven of opmaken van de administratie. TADD treedt op als deskundig adviseur en boekhouder.

BOEKHOUDER IN OOSTERHOUT NODIG?

Kies dan voor Tempelaars Administratieve Dienstverlening Dongen (TADD). Dan staat et volgende vast: de administratie is op orde, de cijfers zijn op tijd bijgewerkt voor de belastingaangifte, maar u wilt ook graag zelf inzicht verkrijgen in het reilen en zeilen van uw onderneming. Ieder jaar wordt er een jaarrekening opgemaakt en de belastingaangifte verzorgd, zoals de VPB- of IB-aangifte. Dat kost veel tijd en leidt vaak af van de echt belangrijke zaken. TADD houdt de boekhouding op orde!

BOEKHOUDER IN DONGEN

TADD is gevestigd in Dongen. Zoekt u een boekhouder in Dongen, dan kunt u dit met een gerust hart uitbesteden.