TEMPELAARS ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING DONGEN

Tempelaars Administratieve Dienstverlening Dongen ( TADD) doet wat de naam zegt. Ondernemers uit het midden en kleinbedrijf van dienst zijn bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Van administratie tot organisatie, van ondernemingsplan tot marketing.

Precies daar waar het om gaat, professioneel en betrouwbaar. TADD (tel. 0162-223344)

TEAM

TADD heeft op elk vlak een medewerk(st)er zodat we elke opdracht optimaal kunnen uitvoeren. We staan altijd voor u klaar!

null

Mark Tempelaars

Vennoot
null

Sebastiaan van den Akker

Fiscaal Medewerker
null

Tomas Baeten

Vennoot
null

Lau van der Kaa

Administratief Medewerker
null

Chantal Tempelaars

Vennoot
null

Bart Tempelaars

Administratief Medewerker
null

Diane van Dongen

Fiscaal Administratief Medewerkster
BOEKHOUDER IN DONGEN

Mark Tempelaars is de leidinggevende van TADD, Tempelaars Administratieve Dienstverlening. Zoekt u een boekhouder in Dongen, dan kunt u dit met een gerust hart
uitbesteden. De dienstverlening bestaat, naast het verzorgen van uw boekhouding, ook uit andere financiële diensten, zoals het opmaken van de jaarrekening of de verzorging van uw IB-aangifte of VPB-aangifte.

 

DE BOEKHOUDER VOOR ONDERNEMERS

TADD is in staat om u als ondernemer volledig te ontzorgen. Verloning van werknemers? U bent een starter en heeft een ondernemingsplan nodig? Geen probleem! TADD helpt u en heeft een uitgebreid netwerk van specialisten.

Uw boekhouding wordt regelmatig bijgewerkt, zodat u inzicht heeft in de prestaties van uw bedrijf. Zo blijven uw cijfers up-to-date en kunnen uw jaarrekeningen worden verzorgd.

U kunt zich dus bezig houden met uw onderneming en met het ondernemen. Of u nu starter bent of u heeft een eenmanszaak, v.o.f. of B.V. TADD helpt u graag. Bent u ZZP’er en wilt u graag hulp bij uw administratie? Neem dan contact met ons op.

 

IN UW EIGEN REGIO

U heeft een boekhouder dichtbij! TADD werkt als boekhouder vanuit Dongen en bedient van daaruit o.a. ook de omliggende plaatsen, waaronder: Rijen, Oosterhout, Made, Den Hout, Raamsdonk, Raamsdonkveer, Geertruidenberg, Tilburg, Gilze, Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Vught, Loon op Zand en De Moer.

TADD – Tempelaars Administratie Dienstverlening Dongen – Bel ons op (0162) 223344

EEN GOED ONDERNEMINGSPLAN
BIEDT RESULTAAT

BOEKHOUDER IN OOSTERHOUT NODIG?

Kies dan voor Tempelaars Administratieve Dienstverlening Dongen (TADD). U wilt graag dat uw administratie op orde is. Cijfers moeten op tijd zijn bijgewerkt voor een belastingaangifte, maar u wilt ook graag zelf inzicht verkrijgen in het reilen en zeilen van uw onderneming. Ieder jaar wordt er een jaarrekening opgemaakt en en belastingaangifte verzorgt, zoals de VPB-aangifte of de IB-aangifte. Dat kost veel tijd en leidt vaak af van de voor u als ondernemer echt belangrijke zaken. TADD houdt uw boekhouding op orde!

 

BOEKHOUDER IN OOSTERHOUT EN TILBURG

TADD is actief als boekhouder in Tilburg en Oosterhout. Als werkgebied bedienen we ook omliggende plaatsen zoals Waalwijk of Gilze. Wanneer u de complete administratie of een gedeelte van uw boekhouding aan ons uitbesteed, heeft u meer tijd voor uw onderneming en u hoeft zich geen zorgen te maken over het tijdig aangeven of opmaken van de administratie. U heeft met TADD een deskundige adviseur en boekhouder.

 

VERZORGEN VAN AANGIFTEN EN JAARREKENING

Heeft u fiscaal advies nodig of wilt u uw belastingaangifte compleet of gedeeltelijk uitbesteden? Ook dat is mogelijk. De aangifte wordt door TADD desgewenst opgemaakt en verzonden. Naast de gebruikelijke BTW-aangifte, kunt u ook bij TADD terecht voor de IB-aangifte als particulier en ondernemer/zzp’er. Ook aangiften voor vennootschappen (VPB), dividendbelasting en suppleties kunnen volledig worden verzorgd.

Neem gerust contact met ons op. Bel 0162-223344 of e-mail ons.

ADMINISTRATIE

Het werkt eenvoudig. De ondernemer richt alle aandacht op de onderneming. TADD neemt de verantwoording over de administratieve verplichtingen. In deze constructie doen beide partijen waar ze goed in zijn. Dit vanuit de zekerheid dat een gedegen administratie het fundament vormt onder een gezonde bedrijfsvoering.

Want dat is wat TADD voorop stelt: ondernemen begint bij secuur boekhouden. Betrouwbare cijfers zijn allereerst nodig om scherp te analyseren, maar ook om accuraat te adviseren. Door alle gegevens slimmer te vergaren en verwerken – lees voorsorteren op fiscale aspecten – neemt de administratie ook minder tijd in beslag.

Zorgvuldig administreren levert voordeel op. De ondernemer beschikt eerder over betrouwbare cijfers en is daarmee in staat om sneller in te grijpen of bij te sturen.

GOED ADVIES
IS HET HALVE WERK

ADVIES

Advies heeft pas ècht meerwaarde als het gebaseerd is op reële veronderstellingen en specifiek bij de situatie past. TADD weegt altijd de gevolgen op de korte én de lange termijn tegen elkaar af. Zorgvuldig. Soms heeft de ondernemer meer baat bij een negatief dan bij een positief advies. De kwestie is: zeg waar het op staat.

Een belangrijk onderscheid van TADD is de breedte van de inzetbaarheid. De dienstverlening reikt verder dan alleen financiën. Ook op het gebied van bedrijfsvoering, organisatie, personeelszaken, marketing, groei, samenwerking of fusie, staan specialisten de ondernemer met raad en daad bij.

FISCAAL

Niets is zo veranderlijk als de fiscale wetgeving. De dagelijkse nieuwsflitsen bevestigen deze stelling. Zelfs navraag bij de belastingdienst levert geen zekerheid op. TADD neemt de zorg en verantwoording om de informatiestroom van de fiscus te filteren op klantniveau. Alleen wat werkelijk relevant is, krijgt de klant te horen.

TADD zorgt voor de afwikkeling van alle fiscale verplichtingen en houdt actief een vinger aan de pols. Wanneer op welk vlak dan ook ergens onduidelijkheid over ontstaat, schakelt TADD onmiddellijk een specialist in om de zaak op te helderen. Dit vrijwaart de ondernemer van fiscale ‘hoofdpijndossiers’.

TADD verzorgt de aangifte van:

  • BTW per maand, kwartaal of jaar + suppletie
  • Inkomstenbelasting ondernemers
  • Inkomstenbelasting particulieren (speciaal tarief)
  • Vennootschapsbelasting BV’s
  • Dividendbelasting
  • Overige aangiften

AMBITIEUS
DAADKRACHTIG

GEDREVEN

JAARREKENING

Om het resultaat van de bedrijfsvoering en het vermogen van de onderneming te bepalen is het nodig om de balans, winst- en verliesrekening en de daarbij behorende toelichting op te stellen. De jaarrekening is nodig voor de beheersing van bedrijfsprocessen en de  beleidsbepaling.

TADD is gespecialiseerd in het opstellen van jaarrekeningen conform de bestaande wetgeving (Titel 9 boek 2 BW wet op de jaarrekening). In de praktijk blijkt dat de meeste ondernemers géén controle verklaring (voorheen accountantsverklaring) van een accountant nodig hebben. Het ontbreken van deze plicht scheelt aanzienlijk in de kosten.

TADD voldoet aan de wettelijke eisen en evenaart aantoonbaar het niveau van dienstverlening van accountantskantoren. Dit gebeurt alleen tegen een lager prijspeil. De
kennis en ervaring uit de accountancy levert wel meerwaarde op in de toelichting op de cijfers. Dit helpt de ondernemer aan meer efficiëntie en effectiviteit.

CONTACT
Type onderstaande code over:

captcha

TEMPELAARS ADMINISTRATIEVE
DIENSTVERLENING

Volledige contactgegevens:

Bedrijf: Tempelaars Administratieve Dienstverlening
Postadres: Postbus 193
Postcode/woonplaats: 5100 AD Dongen

Telefoonnummer: (0162) 223344
Fax: (0162) 223343
GSM: 06-13142440

E-mail: info@tadd.nl
Website: www.tadd.nl

BTW nr: 140538926B02
KvK: 591123613
Bank: NL21INGB0006.2586.64