Boekhouder Oosterhout of Tilburg

Boekhouder in Oosterhout nodig?

Kies dan voor Tempelaars Administratieve Dienstverlening Dongen (TADD). U wilt graag dat uw administratie op orde is. Cijfers moeten op tijd zijn bijgewerkt voor een belastingaangifte, maar u wilt ook graag zelf inzicht verkrijgen in het reilen en zeilen van uw onderneming. Ieder jaar wordt er een jaarrekening opgemaakt en een belastingaangifte verzorgt, zoals de VPB-aangifte of de IB-aangifte. Dat kost veel tijd en leidt vaak af van de voor u als ondernemer echt belangrijke zaken. TADD houdt uw boekhouding op orde!

Boekhouder in Oosterhout en Tilburg

TADD is actief als boekhouder in Tilburg en Oosterhout. Als werkgebied bedienen we ook omliggende plaatsen zoals Waalwijk of Gilze. Wanneer u de complete administratie of een gedeelte van uw boekhouding aan ons uitbesteed, heeft u meer tijd voor uw onderneming en u hoeft zich geen zorgen te maken over het tijdig aangeven of opmaken van de administratie. U heeft met TADD een deskundige adviseur en boekhouder.

Verzorgen van aangiften en jaarrekening

Heeft u fiscaal advies nodig of wilt u uw belastingaangifte compleet of gedeeltelijk uitbesteden? Ook dat is mogelijk. De aangifte wordt door TADD desgewenst opgemaakt en verzonden. Naast de gebruikelijke BTW-aangifte, kunt u ook bij TADD terecht voor de IB-aangifte als particulier en ondernemer/zzp’er. Ook aangiften voor vennootschappen (VPB), dividendbelasting en suppleties kunnen volledig worden verzorgd.

Neem gerust contact met ons op. Bel 0162-223344 of e-mail ons.