Boekhouder Dongen

Boekhouder in Dongen

Mark Tempelaars is de leidinggevende van TADD, Tempelaars Administratieve Dienstverlening. Zoekt u een boekhouder in Dongen, dan kunt u dit met een gerust hart uitbesteden. De dienstverlening bestaat, naast het verzorgen van uw boekhouding, ook uit andere financiële diensten, zoals het opmaken van de jaarrekening of de verzorging van uw IB-aangifte of VPB-aangifte.

De boekhouder voor ondernemers

TADD is in staat om u als ondernemer volledig te ontzorgen. Verloning van werknemers? U bent een starter en heeft een ondernemingsplan nodig? Geen probleem! TADD helpt u en heeft een uitgebreid netwerk van specialisten.

Uw boekhouding wordt regelmatig bijgewerkt, zodat u inzicht heeft in de prestaties van uw bedrijf. Zo blijven uw cijfers up-to-date en kunnen uw jaarrekeningen worden verzorgd.

U kunt zich dus bezig houden met uw onderneming en met het ondernemen. Of u nu starter bent of u heeft een eenmanszaak, v.o.f. of B.V. TADD helpt u graag. Bent u ZZP’er en wilt u graag hulp bij uw administratie? Neem dan contact met ons op.

In uw eigen regio

U heeft een boekhouder dichtbij! TADD werkt als boekhouder vanuit Dongen en bedient van daaruit o.a. ook de omliggende plaatsen, waaronder: Rijen, Oosterhout, Made, Den Hout, Raamsdonk, Raamsdonkveer, Geertruidenberg, Tilburg, Gilze, Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Vught, Loon op Zand en De Moer.

TADD – Tempelaars Administratie Dienstverlening Dongen – Bel ons op (0162) 223344